Online kurz - Jedlá divočina (jedlé divoké byliny) od jara do podzimu
Online kurz - Jedlá divočina (jedlé divoké byliny) od jara do podzimu
Kurz pro zájemce o byliny, pro zájemce o vaření a kulinářské experimenty, pro milovníky bio, sezonního a lokálního (kdo neradi nakupují bylinky a rostliny v obchodech),
pro dobrodruhy (sběr, pobyt v přírodě a následné zpracování rostlin).
Jedlé byliny v české divočině.
Fotky, videa, recepty na jejich využití!
Popis
Co vám tento kurz přinese?
odvahu k experimentům s jedlými divokými rostlinami
jejich bezpečnou identifikaci
upozornění na případné jedovaté „dvojníky“
hromadu receptů na vyzkoušení
tipy, triky, nápady
Jaké byliny v tomto kurzu poznáte?
bez černý
bršlice kozí noha
česnáček lékařský
chmel otáčivý
kopřiva dvoudomá
křídlatka japonská
medvědí česnek
netýkavka žláznatá
orsej jarní
popenec břečťanovitý
ptačinec žabinec
řeřišnice větší
V tomto kurzu najdete
autorské fotografie
krátká videa
texty s tipy, recepty, informacemi
Vstupte s námi do světa prastaré babské moudrosti, divoké přírody a kulinářských zázraků!
POSTUP
Po zakoupení a zaplacení kurzu dostanete potvrzení o dokončení objednávky. Poté vám přijdou přístupové údaje s návodem, jak celý kurz otevřít.